Mijn favorieten


Van Huis naar Thuis!

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen? We denken dat u daar best wat hulp bij kunt gebruiken!Objectief

Het kopen van een huis doet u over het algemeen maar een paar keer in uw leven. Bij zo’n grote investering is niet alleen de courantheid, technische staat en prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of u deze woning wilt gaan kopen ja of nee.
Om die reden is het verstandig uzelf goed te laten begeleiden door iemand die uw belang voor ogen heeft. Wij geven u toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar blijven objectief door te kijken of uw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.No cure, No pay

Hebt u kriebels in uw buik bij een woning? Dan helpen wij u om op basis van No cure, No Pay de trotse bezitter te worden van uw droomhuis. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna. Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan bent u ons niets verschuldigd. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als het ons lukt uw droomhuis voor de gewenste prijs aan te kopen, dan beloont u ons daarvoor. Lukt het ons niet, dan bent u ons geen aankoopcourtage verschuldigd.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring