Kwaliteit gegarandeerd!

Voor mij is een taxatierapport meer dan het invullen van een standaardformulier. Iedere taxatie is een unieke opdracht waarin de opdrachtgever een nagenoeg zuivere reflectie van de actuele marktwaarde van zijn vastgoed kan herkennen.

Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen mijn basis voor het taxeren van onroerend goed. De taxaties worden o.a. ingezet als onderlegger voor financiering, aankoop, verkoop, fiscale minnelijke waarderingen i.v.m. successierechten of boedelscheidingtaxaties van onroerend goed, zowel particulier als bedrijfsmatig.

Na ontvangst van de taxatieopdracht kan er direct contact met je worden opgenomen om een afspraak te maken. Normaal gesproken als het pand snel kan worden bezichtigd en worden opgenomen heb je binnen 5 werkdagen na de opdracht het taxatierapport in huis.

Twijfel je over het wel of niet verkopen van je woning? Wil je weten hoe het er met jouw huis voor staat? Of ben je benieuwd wat jouw huis waard is op dit moment en wat mogelijke vervolgstappen zijn? We noemen dit dan geen taxatie, maar een waarde- en verkoopadvies. Als je wil dat wij vrijblijvend bij je langs komen voor gratis waarde- en verkoopadvies, maak dan een afspraak!

Neem contact op