Van Huis naar Thuis...

Het is zover, je hebt de keuze gemaakt een woning aan te kopen. Een bijzondere en ook spannende tijd breekt aan. De woningmarkt is complex en er komt veel kijken bij een succesvolle aankoop. Als makelaarskantoor hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en volgen we dagelijks de ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Hierdoor zijn we vroeg op de hoogte van nieuwe woningen in onze regio.

We maken effectief gebruik van de beschikbare online kanalen en social media. Maar één aspect staat voor ons bovenaan: onze persoonlijke aandacht, voor jou en jouw woonwensen, ideeën en verhaal. Dankzij die aandacht kunnen wij jou echt helpen en goed begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Dit is wat we doen

Kennis maken en een zoekprofiel opstellen
Vanzelfsprekend begint het aankoopproces met een kennismaking. Hierbij krijgen we beter inzicht in jouw situatie en kan jij ons vertellen naar wat voor woning je op zoek bent. Aan de hand daarvan bepalen we samen jouw woonwensen en stellen we een zoekprofiel voor je op.

Het vinden van een huis en bezichtigingen begeleiden
We geven het aanbod van geschikte woningen aan jou door en we organiseren bezichtigingen bij de woningen waarin je geïnteresseerd bent.

Een bod doen en onderhandelen over de prijs
Je weet het zeker, dit moet jouw nieuwe woning worden. Dan is het moment aangebroken om een bod te doen of te onderhandelen over de prijs. Wij beoordelen het pand en de vraagprijs. Jij hoeft je niet druk te maken over de onderhandelingen, die voeren wij voor je.

Het afronden van de aankoop, met begeleiding en eventueel keuring
Wanneer we tot een overeenkomst zijn gekomen met de eigenaar, zien we erop toe dat de overdracht goed wordt afgehandeld. Wij begeleiden de bouwkundige keuring van het huis. Daarna controleren wij de officiële documenten en begeleiden we de overdracht bij de notaris.

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op Even bellen